Курячий салат з авокадо і солодким перцем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Курячий салат з авокадо і солодким перцем

Курячий салат з авокадо і солодким перцем займе гідне місце у Вашій колекції салатів. У цьому рецепті фруктові інгредієнти (авокадо і апельсин) досить гармонійно поєднуються з овочевим інгредієнтом (солодким перцем) і головним інгредієнтом - курячою грудкою, відвареною і нарізаною на невеликі шматочки. Дуже цікава і оригінальна заправка запропонованого салату, приготовлена з листочків м'яти, оливкового масла, соку лайма, гірчиці і меду. Забудьте, хоча б на час, про майонез. Цей корисний і нескладний у приготуванні салат порадує своїм оригінальним смаком і стане прикрасою будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 250 г.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Солодкий перець - 3 шт.
  • Апельсин - 1 шт.
  • М'ята - 10 г.
  • Мед - 15 г.
  • Оливкова олія - 40 мл.
  • Сік лайму - 20 мл.
  • Гірчиця діжонська - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Курячі грудки відварити і нарізати на невеликі шматочки.

  • 02

    Солодкі перці нарізати брусками, очистивши від насіння.

  • 03

    З авокадо видалити кісточку, очистити від шкірки і нарізати кубиками.

  • 04

    Очищений апельсин розділити на часточки і нарізати кубиками.

  • 05

    Для приготування заправки змішати дрібно нарізані листочки м'яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додати сіль і чорний перець.

  • 06

    Всі інгредієнти змішати і заправити заправкою.