Курячий суп з яєчними млинцями
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Курячий суп з яєчними млинцями

Сьогодні думки лікарів і дієтологів щодо оздоровчого ефекту курячого бульйону розділилися. Але якщо ви відчуваєте, як починає підкрадатися підступна застуда, або навіть просто хочеться зігрітися і з'їсти чогось ситного і гарячого і відчути блаженний післяобідній спокій, цей супчик на курячому бульйоні буде якраз доречним. Залишимо вчених сперечатися, а самі тим часом приготуємо цю смакоту - адже ніщо не має таких лікувальних властивостей, як приємні емоції - в тому числі і отримані від їжі.

Інгредієнти

  • Курка (будь-яка частина) - 500 г
  • Яйця - 5 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Мелений чорний перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Рослинна олія для смаження - 5 ст.л.

Етапи приготування

  • 01

    Курку наріжте невеликими шматочками.

  • 02

    Покладіть в каструлю, залийте 2,5 л води і відваріть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання).

  • 03

    Розбийте в миску 1 яйце і збийте його виделкою.

  • 04

    У сковороді розігрійте олію, вилийте збите яйце і рівномірно розподіліть його, щоб вийшов млинець. Обсмажте млинець з одного боку, переверніть і обсмажте з іншого. Таким чином обсмажте всі 5 яєць.

  • 05

    Остудіть всі млинці і наріжте соломкою.

  • 06

    Цибулю дрібно покришите. Моркву натріть на середній тертці.

  • 07

    У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю.

  • 08

    Потім додайте моркву і продовжуйте обсмажувати.

  • 09

    Після цього цибулю і моркву покладіть у бульйон. Слідом додайте млинчики.

  • 10

    Суп посоліть і поперчіть за смаком і проваріть ще 3-4 хвилини.