Сьогодні думки лікарів і дієтологів щодо оздоровчого ефекту курячого бульйону розділилися. Але якщо ви відчуваєте, як починає підкрадатися підступна застуда, або навіть просто хочеться зігрітися і з'їсти чогось ситного і гарячого і відчути блаженний післяобідній спокій, цей супчик на курячому бульйоні буде якраз доречним. Залишимо вчених сперечатися, а самі тим часом приготуємо цю смакоту - адже ніщо не має таких лікувальних властивостей, як приємні емоції - в тому числі і отримані від їжі.
Курку наріжте невеликими шматочками.
Покладіть в каструлю, залийте 2,5 л води і відваріть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання).
Розбийте в миску 1 яйце і збийте його виделкою.
У сковороді розігрійте олію, вилийте збите яйце і рівномірно розподіліть його, щоб вийшов млинець. Обсмажте млинець з одного боку, переверніть і обсмажте з іншого. Таким чином обсмажте всі 5 яєць.
Остудіть всі млинці і наріжте соломкою.
Цибулю дрібно покришите. Моркву натріть на середній тертці.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю.
Потім додайте моркву і продовжуйте обсмажувати.
Після цього цибулю і моркву покладіть у бульйон. Слідом додайте млинчики.
Суп посоліть і поперчіть за смаком і проваріть ще 3-4 хвилини.