Курка з кеш'ю по-азійськи
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Курка з кеш'ю по-азійськи

Цей дивовижний рецепт курки з кеш’ю по-азійськи відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви. Найкраще для смаження такої страви підійде вок, але можна готувати і в звичайній глибокій сковороді. Кришкою накривати не треба, щоб не перетворити овочі в рагу, в готовій страві овочі повинні трохи хрустіти. Варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. Кунжутне масло надає страві справжній смак Азії. Цей класичний рецепт курки з кеш’ю по- азійськи - справжній шедевр, таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, більше ніде не зустріти.

Інгредієнти

  • Грудинка куряча - 2 шт.
  • Перець болгарський червоний - 1 шт.
  • Перець болгарський зелений - 1 шт.
  • Цибуля зелена - 0,5 пучка
  • Кеш'ю - 80 г.
  • Соус соєвий - за смаком
  • Олія кунжутна - за смаком
  • Олія рослинна - за смаком
  • Часник - 5 шт.
  • Перець чилі - за смаком
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.

  • 02

    Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.

  • 03

    Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.