Курка з моцарелою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Курка з моцарелою

Курка з моцарелою - це страва, яка відмінно підійде на будь-який святковий стіл і стане його гідною прикрасою. Блюдо зовсім не складне, але дуже красиве і ефектне. Варіант запікання курочки під сиром з помідорами і грибами - це дуже смачно і ситно. Моцарела додає м'ясу курки приємні вершкові відтінки, а гриби роблять м'ясо більш ароматним. М'ясо курки виходить соковите і ніжне, а запечений сир - просто краса. Подавати страву до столу можна з будь-яким гарніром на ваш вибір.

Інгредієнти

  • Грудинка куряча - 6 шт.
  • Гриби свіжі - 250 г.
  • Спеції - за смаком
  • Сир пармезан - 90 г.
  • Сир моцарела - 150 г.
  • Помідори - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Грудки обсмажити на сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін, перекласти в вогнетривку ємність.

  • 02

    Обсмажити попередньо нарізані гриби в олії протягом 5 хвилин, додати до грибів помідори, смажити 5-7 хвилин.

  • 03

    Викласти суміш з помідорів і грибів на курку, зверху присипати спеціями і тертим пармезаном, потім викласти моцарелу.

  • 04

    Поставити в розігріту духовку, випікати поки сир не почне плавитися.