Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою
Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою

Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою

М'ясо курки - саме дієтичне з усіх видів м'яса. Біле м'ясо курячих грудок вважається найкориснішим, оскільки за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Готувати курячі грудки порівняно просто і швидко. Страви з них вкрай різноманітні: куряче філе смажать, варять, тушкують, запікають, фарширують. Курячі грудки в кмині в поєднанні з кисло-солодкою червоною капустою - блюдо, яке міцно увійде в раціон Вашої родини, вносячи різноманітність у щоденне меню.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Насіння кмину — 1 ч. л.
  2. 2. Спеції — 0,5 ч. л.
  3. 3. Куряча грудинка — 2 шт.
  4. 4. Олія оливкова — 1 ст. л.
  5. 5. Бекон — 1 шт.
  6. 6. Капуста червонокочанна — 600 г.
  7. 7. Цибуля-шалот — 2 шт.
  8. 8. Бульйон курячий — 100 мл.
  9. 9. Оцет бальзамічний — 2,5 ст. л.
  10. 10. Цукор коричневий — 1 ст. л.
  11. 11. Цибуля зелена — за смаком

Етапи готування

  1. Натерти м'ясо насінням кмину, половиною спецій і в кінці сіллю і перцем.

  2. Поставити сковороду на середній вогонь, розігріти. Викласти на сковороду нарізаний бекон, обсмажити до хрусткої скоринки.

  3. Після, перекласти бекон на тарілку. У цю ж сковороду викласти курку, обсмажити з кожного боку по 5 хвилин до готовності. Викласти зі сковороди на тарілку, загорнути м'ясо у фольгу.

  4. У сковороду після м'яса додати нашатковану капусту, подрібнену цибулю-шалот, влити бульйон і оцет, додати цукор і другу половину спецій, які залишилися. Смажити 6 хвилин, рідина повинна випаруватися, а капуста стати трохи м'якою, але при цьому зберегти хрустку скоринку. Додати бекон, посолити і поперчити за смаком.

  5. При подачі нарізати курку шматочками, викласти на тарілку, викласти поруч капусту, прикрасити зеленою цибулею, можна також подати як гарнір картопляне пюре.