Курячий рулет з крабом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Курячий рулет з крабом

Для начинки курячих рулетиків можна використовувати самі різні продукти, наприклад, гриби, горіхи, овочі, сухофрукти, сир. У запропонованому рецепті начинка з м'яса краба і шпинату. Незвично, чи не так? Незвично, цікаво і, звичайно, смачно. У м'яса краба ніжний чудовий смак і привабливий вигляд. Воно є дуже корисним дієтичним продуктом, містить цінний білок, лецитин, цілий ряд макро- і мікроелементів (йод, фосфор, залізо, мідь, сірку, цинк, кальцій, калій) і вітаміни (Е, РР, В12, С). Цей приголомшливо смачний і ніжний делікатес займає почесне місце в національних кухнях багатьох країн світу. Приготовлені в пароварці курячі рулетики з крабом стануть прикрасою будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 2 шт.
  • Шпинат - 150 г.
  • М'ясо краба - 100 г.
  • Імбир мелений - за смаком
  • Вершки - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Перець червоний свіжий - 0,5 шт.
  • Кпуста броколі - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Шпинат промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. М'ясо краба подрібнити. Змішати м'ясо краба зі шпинатом, посолити і поперчити, ретельно перемішати.

  • 02

    Перець промити, очистити від насіння, розрізати на невеликі часточки. Капусту промити, обсушити, розламати на суцвіття.

  • 03

    Куряче філе розрізати на дві частини вздовж шматка, щоб вийшли два тонких пласта м'яса. На кожен шматок викласти начинку, закрутити в рулет, скріпити дерев'яними зубочистками.

  • 04

    Покласти рулети і капусту з перцем на дно пароварки, посолити і поперчити, скропити оливковою олією і полити вершками. Готувати 20-25 хвилин.