Лагман по-домашньому
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Лагман по-домашньому

Лагман - традиційна перша страва середньоазіатської кухні зі спеціальної локшини, яловичини, овочів і прянощів. Смачний поживний суп знайшов своїх прихильників і в нашій країні, завдяки поєднанню прянощів, які не тільки надають страві незабутній запашний аромат, але приносять неоціненну користь нашому організму. Цибуля і часник відомі своїми бактерицидними, противірусними і антиоксидантними властивостями. Кріп містить солі кальцію калію, магнію, фосфору, заліза, ефірні масла. Кінза застосовується для заспокоєння болю, серцебиття і підвищення апетиту. А ось селера крім того, що містить вітаміни А, К, Е, тіамін і рібофламін, амінокислоти і ефірні масла, є потужним афродизіаком для чоловіків. Жінки - візьміть на замітку!

Інгредієнти

  • Яловичина - 600 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Солодкий зелений перець - 2 шт.
  • Селера (стебло) - 3 шт.
  • Китайська капуста - 7 листів
  • Лапша для лагману - 400 г.
  • Соняшникова олія - 80 мл.
  • Часник - 2 зубчика
  • Кінза - за смаком
  • Кріп - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.

  • 02

    Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.

  • 03

    Солодкий перець і моркву порізати кубиками.

  • 04

    Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.

  • 05

    Подрібнити листи китайської капусти.

  • 06

    Часник дрібно нарізати.

  • 07

    Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.

  • 08

    Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.

  • 09

    Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.

  • 10

    Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.

  • 11

    Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.

  • 12

    Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.