Лагман - традиційна перша страва середньоазіатської кухні зі спеціальної локшини, яловичини, овочів і прянощів. Смачний поживний суп знайшов своїх прихильників і в нашій країні, завдяки поєднанню прянощів, які не тільки надають страві незабутній запашний аромат, але приносять неоціненну користь нашому організму. Цибуля і часник відомі своїми бактерицидними, противірусними і антиоксидантними властивостями. Кріп містить солі кальцію калію, магнію, фосфору, заліза, ефірні масла. Кінза застосовується для заспокоєння болю, серцебиття і підвищення апетиту. А ось селера крім того, що містить вітаміни А, К, Е, тіамін і рібофламін, амінокислоти і ефірні масла, є потужним афродизіаком для чоловіків. Жінки - візьміть на замітку!
Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.
Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.
Солодкий перець і моркву порізати кубиками.
Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.
Подрібнити листи китайської капусти.
Часник дрібно нарізати.
Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.
Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.
Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.
Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.
Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.