суп із яловичиною та локшиною
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

суп із яловичиною та локшиною

Суп - це перше блюдо, у складі якого не менше 50% рідини. Супи є традиційними стравами в багатьох країнах. Умовно їх можна поділити на супи без використання м'яса та супи на м'ясному бульйоні. Запропонований рецепт - суп із яловичиною та локшиною. Ароматний бульйон з яловичини з кісточкою стане відмінною основою для нашого супу. Саме кісточка, розварюючись, надає йому особливий аромат. Бульйон потрібно варити на маленькому вогні. Смачний, ситний суп з яловичиною та локшиною наситить організм енергією і відновить сили. І порада від гастроентеролога: суп потрібно їсти не дуже гарячим, але й не холодним.

Інгредієнти

  • Яловичина з кісткою - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Морква - 1 шт.
  • Локшина - 200 г.
  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо промити, покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зняти пінку, варити 3 години.

  • 02

    Витягнути м'ясо, бульйон процідити.

  • 03

    Нарізати цибулю дрібними півкільцями, моркву нарізати кубиками, обсмажити в олії на сковороді. Додати зажарку в бульйон, додати за смаком сіль, варити 30 хвилин.

  • 04

    Висипати в суп локшину, варити до готовності. Додати в суп нарізане на маленькі шматочки м'ясо. Всипати посічену зелень.