Суп - це перше блюдо, у складі якого не менше 50% рідини. Супи є традиційними стравами в багатьох країнах. Умовно їх можна поділити на супи без використання м'яса та супи на м'ясному бульйоні. Запропонований рецепт - суп із яловичиною та локшиною. Ароматний бульйон з яловичини з кісточкою стане відмінною основою для нашого супу. Саме кісточка, розварюючись, надає йому особливий аромат. Бульйон потрібно варити на маленькому вогні. Смачний, ситний суп з яловичиною та локшиною наситить організм енергією і відновить сили. І порада від гастроентеролога: суп потрібно їсти не дуже гарячим, але й не холодним.
М'ясо промити, покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зняти пінку, варити 3 години.
Витягнути м'ясо, бульйон процідити.
Нарізати цибулю дрібними півкільцями, моркву нарізати кубиками, обсмажити в олії на сковороді. Додати зажарку в бульйон, додати за смаком сіль, варити 30 хвилин.
Висипати в суп локшину, варити до готовності. Додати в суп нарізане на маленькі шматочки м'ясо. Всипати посічену зелень.