Друга страва з локшини з креветками тушкованої в кокосовому молоці готується дуже швидко і просто. Креветки бажано брати крупніші і потрібно купувати тільки сирі, ні в якому разі не червоні - варені, інакше вони будуть гумові. Масло краще брати арахісове, але якщо немає, то підійде будь-яке. Важлива порада: якщо не знайшли кокосове молоко, то можна взяти звичайне молоко і кокосову стружку і замочити її на ніч в молоці, на ранок не відрізниш від справжнього кокосового молока. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають листочками селери і кінзою.
Креветки очистити, залишивши при цьому голови і кінчики хвоста. Так соус буде більш насиченим.
Гострий перець очистити від насіння і мембран, промити й нарізати. Часник подрібнити.
Розігріти арахісове масло. Обсмажити часник, влити рибний і соєвий соуси, готувати ще півхвилини, після чого додати вино. Через 2 хвилини влити кокосове молоко. Готувати 10 хвилин, після чого додати цедру лимона і чилі. Додати креветки і готувати ще 2 хвилини.
Локшину відварити, перемішати з приготованим соусом і влити сік 1 лимона. При подачі посипати зеленню кінзи.