Багатошаровий салат з тунцем і сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Багатошаровий салат з тунцем і сиром

Погодьтеся, багатошаровий салатик виглядає в рази ефектніше, нарядніше, ніж звичайний, і завжди зможе стати головною прикрасою Вашого святкового застілля, особливо, якщо подасте його в скляній салатниці або порційних фужерах. Як доказ – простий і швидкий рецепт багатошарового салату з тунцем і сиром. Головний акцент страви – звичайно ж, делікатесна і просто смачна рибка тунець. У нашому випадку використовується консервований тунець у власному соку (або олії). Це позбавляє Вас від зайвих турбот, пов'язаних з додатковою обробкою свіжої риби, відповідно, прискорюючи процес приготування, і в той же час робить салатик дуже ніжним, соковитим і делікатним. Переконайтеся в цьому і Ви.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 240 г.
  • Сир - 160 г.
  • Огірки - 160 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Морква - 80 г.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо на крупній тертці натерти білки і жовтки. Огірки помити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Моркву помити, відварити до м'якості, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.

  • 02

    З тунця злити рідину або масло. У салатник викласти білки і промазати майонезом. Потім тунець, огірки, моркву, сир, жовтки. Кожен шар (крім жовтків) промазувати майонезом.