Ледачі вареники саме тому і звуться ледачими, що на їх приготування витрачається загалом приблизно 15 хвилин. З такою економією часу ці вареники, насправді, є дуже актуальними для постійно поспішаючого студента, втомленого після насиченого робочого дня офісного працівника або просто для того, хто не звик витрачати на приготування їжі багато часу. Ледачі вареники – ідеальне рішення для ситуації, коли за короткий проміжок часу необхідно нагодувати багато людей. Ця смакота також має сподобатися дітям, вони з радістю допоможуть вам з тістом. В результаті, за лічені хвилини ми отримуємо ледачі вареники – справжня смакота!
Спочатку потрібно поставити каструлю з водою на плиту і починати готувати.
Добре змішати 400 г. сиру, 2 яйця та 0,5 ст. л. цукру. Додати півсклянки борошна.
На стіл насипати півсклянки борошна. Викласти отримане тісто. Обваляти в борошні.
Зробити з тіста ковбаски, нарізати на шматочки і трохи притиснути з двох сторін, умочувати в борошно.
Опускати в киплячу підсолену воду і варити 3 хвилини після спливання.
Готові вареники посипати цукром.