Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.
Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.
Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.
Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.
Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.
Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.
Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.
Готову страву прикрасити зеленню.