Стегенця по-французьки
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Стегенця по-французьки

Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.

Інгредієнти

  • Курячі стегенця - 6 шт.
  • Готове листкове тісто - 1 кг.
  • Сир - 250 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Часник - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.

  • 02

    Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.

  • 03

    Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.

  • 04

    Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.

  • 05

    Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.

  • 06

    Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.

  • 07

    Готову страву прикрасити зеленню.