Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Лимонний сорбет
Лимонний сорбет

Лимонний сорбет

Набридли звичайні десерти, такі як морозиво? - Приготуйте сорбет. Набридли дитячі десерти? - Приготуйте десерт для дорослих. Наприклад, лимонний сорбет з додаванням горілки і охолодить, і зігріє вас одночасно. Цей десерт подібно вишуканому коктейлю трохи сп'янить ваші думки після довгого робочого дня. При цьому готувати його зовсім нескладно, але швидко. Прийшовши додому, пропонуємо вам кинути на підлогу сумку, приготувати собі сорбет, вийти на балкон і забути про все навколо. Якщо ж у вас такої можливості немає через наявність дітей, їм ви можете приготувати точно такий же десерт, тільки без горілки. Побалуйте себе!

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Цукрова пудра — 1.5 ст.
  2. 2. Лимон (цедра) — 1 шт.
  3. 3. Лимонний сік — 1.3 ст.
  4. 4. Горілка — 3 ст. л.
  5. 5. Листя свіжої м'яти — 30 г.

Етапи готування

  1. У ємності змішати цукрову пудру з лимонною цедрою і 2 ст. л м'яти (все дрібно нарізати). Якщо використовувати цукор, то його потрібно варити з водою.

  2. Потім додати туди лимонний сік і горілку.

  3. Перелити майбутній сорбет в ємність для заморожування і поставити в морозилку.

  4. Коли сорбет наполовину замерзне, ретельно перемішати виделкою, до тих пір, поки всі грудочки льоду не розіб'ються. Знову заморозити. Потім збити його блендером або міксером. Готовий сорбет зберігати в морозилці.