Легкий салат з чері і горіхами – мрія ледачої господині. Готувати такий салатик суцільне задоволення. П'ять хвилин і можна насолоджуватися свіжим смаком і яскравим зовнішнім виглядом. Оскільки салат сам по собі досить простий, лаконічний і включає до свого складу мінімум інгредієнтів, не бійтеся імпровізувати: додайте кілька різновидів горіхів на Ваш смак, наприклад, мигдаль, фундук і кедрові. Завдяки цьому страва наповниться складним і неповторним горіховим смаком. Для різноманітності можна додати в салат трохи сиру з пліснявою типу гострої італійської горгонзоли або французького блакитного рокфору, ламаючи його на шматочки. Експериментуйте. Смачного.
Помідори помити, розрізати на четвертинки. Салат помити, просушити, нарвати руками. Горіхи трохи підсмажити на сухій сковороді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.