Легкий салат з чері і горіхами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 7 хв

Легкий салат з чері і горіхами

Легкий салат з чері і горіхами – мрія ледачої господині. Готувати такий салатик суцільне задоволення. П'ять хвилин і можна насолоджуватися свіжим смаком і яскравим зовнішнім виглядом. Оскільки салат сам по собі досить простий, лаконічний і включає до свого складу мінімум інгредієнтів, не бійтеся імпровізувати: додайте кілька різновидів горіхів на Ваш смак, наприклад, мигдаль, фундук і кедрові. Завдяки цьому страва наповниться складним і неповторним горіховим смаком. Для різноманітності можна додати в салат трохи сиру з пліснявою типу гострої італійської горгонзоли або французького блакитного рокфору, ламаючи його на шматочки. Експериментуйте. Смачного.

Інгредієнти

  • Помідори чері - 200 г.
  • Салат зелений - 200 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Горіхи - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити, розрізати на четвертинки. Салат помити, просушити, нарвати руками. Горіхи трохи підсмажити на сухій сковороді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.