Легкий салат з маринованими печерицями
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Легкий салат з маринованими печерицями

Дуже простий і одночасно смачний салат. Ви витратите мінімум часу на його приготування, але такий салат чудово підійде до м'ясних, рибних страв і страв з птиці або морепродуктів. Адже м'ясні та рибні страви краще всього подавати не з гарнірами, а саме з такими простими овочевими салатами. Пов'язано це з тим, що м'ясні страви добре засвоюються саме з овочами. За бажанням в салат можна додати огірки, трохи сиру (фети, бринзи або моццарели), спеції (існують спеціальні суміші спецій для салатів), часник, лимонний сік, будь-яку свіжу зелень. Якщо мариновані шампіньйони перебували в маринаді з оцтом, то в салат оцет можна не додавати.

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 150 г.
  • Салат зелений - 100 г.
  • Цибуля - 60 г.
  • Печериці консервовані - 120 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Оцет бальзамічний - 10 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Перець помити, очистити від насіння і нарізати так само, як і помідори.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Печериці нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.

  • 03

    Оливкову олію змішати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.