Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Медальйони із мінтая "Гірчичні"
Медальйони із мінтая "Гірчичні"

Медальйони із мінтая "Гірчичні"

Дуже смачний рецепт риби, що приготована на сковороді. Не дивлячись на свою простоту, страва виходить просто чудовою. Вона насичена різними приправами, які роблять рибу соковитою і ароматною. Риба, не дивлячись на те, що сама по собі вона не калорійна, виходить у результаті досить ситною. Гірчиця надає свій особливий смак, а сухарі створюють приємну скоринку. Така страва - відмінний варіант сімейної вечері. Приготуйте смачний легкий салат до неї - і ви будете насолоджуватися смачною і простою вечерею. До того ж, таку страву цілком можна подати і до святкового столу, адже вона має приємний і незвичайний вигляд. Смачного!

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Мінтай свіжоморожений — 500 г.
  2. 2. Яйце — 2 шт.
  3. 3. Гірчиця — 30 г.
  4. 4. Борошно — 100 г.
  5. 5. Сухарі паніровочні — 100 г.
  6. 6. Приправа для риби — за смаком
  7. 7. Соєвий соус — за смаком

Етапи готування

  1. Мінтай розморозити, почистити, обмити та нарізати шматочками не більше ніж 1,5 см. Яйця змішати з гірчицею. Потрібно отримати суміш, яка схожа на густу сметану. Окремо підготувати дві тарілки. Одну із сухарями та іншу з мукою, що змішана з приправою для риби. Занурити рибу за допомогою виделки спочатку в суміш яйця з гірчицею, потім добре обваляти в борошні, далі знову в суміш, а потім в сухарі.

  2. Обсмажити в добре розігрітій олії. Олії потрібно трохи більше, ніж коли звичайно смажать рибу.

  3. Подавати потрібно гарячими, поливши соєвим соусом. Гарнір не потрібен. Достатньо просто свіжих овочів.