Медальйони із мінтая "Гірчичні"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Медальйони із мінтая "Гірчичні"

Дуже смачний рецепт риби, що приготована на сковороді. Не дивлячись на свою простоту, страва виходить просто чудовою. Вона насичена різними приправами, які роблять рибу соковитою і ароматною. Риба, не дивлячись на те, що сама по собі вона не калорійна, виходить у результаті досить ситною. Гірчиця надає свій особливий смак, а сухарі створюють приємну скоринку. Така страва - відмінний варіант сімейної вечері. Приготуйте смачний легкий салат до неї - і ви будете насолоджуватися смачною і простою вечерею. До того ж, таку страву цілком можна подати і до святкового столу, адже вона має приємний і незвичайний вигляд. Смачного!

Інгредієнти

  • Мінтай свіжоморожений - 500 г.
  • Яйце - 2 шт.
  • Гірчиця - 30 г.
  • Борошно - 100 г.
  • Сухарі паніровочні - 100 г.
  • Приправа для риби - за смаком
  • Соєвий соус - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Мінтай розморозити, почистити, обмити та нарізати шматочками не більше ніж 1,5 см. Яйця змішати з гірчицею. Потрібно отримати суміш, яка схожа на густу сметану. Окремо підготувати дві тарілки. Одну із сухарями та іншу з мукою, що змішана з приправою для риби. Занурити рибу за допомогою виделки спочатку в суміш яйця з гірчицею, потім добре обваляти в борошні, далі знову в суміш, а потім в сухарі.

  • 02

    Обсмажити в добре розігрітій олії. Олії потрібно трохи більше, ніж коли звичайно смажать рибу.

  • 03

    Подавати потрібно гарячими, поливши соєвим соусом. Гарнір не потрібен. Достатньо просто свіжих овочів.