Лосось із апельсиновим джемом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Лосось із апельсиновим джемом

Інгредієнти

  • Лосось - 500 г.
  • Апельсини - 1 шт.
  • Джем апельсиновий - 2 ст. л.
  • Гірчиця діжонська - 2 ст. л.
  • Соус соєвий - 2 ст. л.
  • Коріандр мелений - 0,5 ч. л.
  • Кунжутне насіння - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Вичавити сік із апельсина. Для приготування маринаду змішати апельсиновий джем, сік, гірчицю, соєвий соус і коріандр.

  • 02

    Порізати рибу порційними шматками, викласти у форму для випікання, залити маринадом, дати настоятися 30 хвилин.

  • 03

    Посипати кунжутним насінням зверху, поставити в розігріту духовку до 180°С на 15 хвилин.