Закуска "поцілуночки"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Закуска "поцілуночки"

Про користь лосося сьогодні відомо чимало. Насамперед ця риба цінується за вміст такої найціннішої по медицинським показникам речовини як поліненасичена жирна кислота омега-3. Вона відома своєю дією на зниження ризику виникнення і розвитку серцево-судинних захворювань та інсультів. Омега-3 не дає розвиватися депресіям. А деякі дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти стимулюють імунну систему і цим самим здатні захистити нас від багатьох хвороб. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати цю неймовірно корисну закуску з такою романтичною назвою "поцілуночки". Приготуйте сьогодні таку смачну страву і порадуйте своїх близьких.

Інгредієнти

  • Лосось малосольний (філе) - 220 г.
  • Крабові палички - 20 г.
  • Кріп - 10 г.
  • Сир "Голландський" - 80 г.
  • Сметана - 10 г.
  • Сіль - за смаком
  • Яйце - 1 шт.
  • Лимон - 1 шт.
  • Журавлина - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочтаку філе лосося нарізати на невеликі пластини. Крабові палички натерти на середній тертці, зелень кропу дрібно порізати. До крабових паличок та зелені додати тертий плавлений сир.

  • 02

    Потім додати сметану, сіль та добре перемішати. Для приготування закуски знадобляться маленькі тарілочки. Тарілочки застелити харчовою плівкою та викласти пластинку філе лосося.

  • 03

    Викласти начинку на філе лосося. Потім кружечки вареного яйця. Накрити пластинкою риби та зверху покласти кружечки лимону. Поставити закуску в холодильник на 2 години. Тарілочки із закускою перевернути на блюдо, на котрому лежать тонко нарізані кружечки лимону, забрати харчову плівку та зверху можна прикрасити сиром, журавлиною, кропом.