Красиві золотисто-оранжеві пишні гарбузові оладки. Поєднання смаку і користі з зовсім невеликою кількістю калорій (в 100 грамах міститься близько 100 калорій). Вони не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей і миттю зникнуть зі столу. Краще подавати такі оладки гарячими або теплими. В якості добавки можете подати мед, медовий соус, сметану або пудру. Для приготування медового соусу, наприклад, можете з'єднати мед з лимонним соком, корицею, гвоздикою, мускатним горіхом і кунжутом. Або додати корицю, мускатний горіх і гвоздику просто в тісто. Такі спеції зазвичай прекрасно підходять до страв з гарбуза.
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити в молоці до м'якості. Потім подрібнити гарбуз до стану пюре блендером разом з молоком. Дріжджі розвести в половині склянки теплого молока.
Додати розбавлені дріжджі в пюре, добре розмішати і додати яйце. Просіяти борошно в гарбузову суміш і довести до однорідного стану. Залишити тісто бродити близько 60 хвилин.
Сковороду розігріти. Ложками викласти тісто на сковороду і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку.