Салат макаронний
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат макаронний

Макаронний салат – кращий спосіб урізноманітнити Ваш повсякденний раціон. Незаперечні достоїнства салатів з додаванням макаронних виробів в тому, що, по-перше, вони подаються відразу після приготування і, як правило, в гарячому вигляді; по-друге, вони прості і легкі в приготуванні, і що найприємніше – швидкі. І, по-третє, такі салатики досить ситні і поживні, завдяки своїй самодостатності їх прирівнюють до повноцінних гарнірів. Відмінні смакові якості дозволяють макаронам відмінно поєднуватися з будь-якими продуктами. Ну і на завершення варто зазначити, що використовуючи різні види макаронних виробів різної форми, Ви не тільки урізноманітните зовнішній вигляд салатику, а й отримаєте нові смакові нотки.

Інгредієнти

  • Макарони - 200 г.
  • Цукіні - 100 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Капуста брокколі - 200 г.
  • Шинка - 100 г.
  • Цибуля - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Шинку нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з олією.

  • 02

    Цукіні помити і нарізати кубиками. Брокколі помити, розібрати на суцвіття і обсмажити разом з цукіні. Всі інгредієнти з'єднати і перемішати салат.