Макарони-бантики з червоної квасолі
Кількість порцій - 5
Час приготування - 1 г 20 хв

Макарони-бантики з червоної квасолі

Багато господинь люблять, коли у них є про запас рецепти навіть самих звичайних страв. Ось наприклад макарони. У нашій країні попередницею макаронів була локшина. Може бути і ви пам'ятаєте, як бабусі проводили весь вечір з цією нелегкою справою. Проте локшина виходила дуже смачною. Рецепт макаронів - бантиків дуже незвичайний. У першу чергу тим, що до тіста додається пюре з квасолі. Нехай це нововведення вас не лякає. Пюре з квасолі має м'який смак, якщо, звичайно, його добре проварити. Такі макарони порадують вас і своїм цікавим видом, і незвичайним смаком. Ви можете готувати їх до звичайнісінької сімейної вечері, особливо йому зрадіють ваші дітки. Адже вони люблять все те, що так незвично виглядає.

Інгредієнти

  • Вода - 30 мл.
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 1, 5 ст.
  • Квасоля - 0, 5 ст.
  • Сіль - 0, 4 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю замочити (бажано з вечора). Відварити в підсоленій воді і за допомогою блендера перемолоти в пюре.

  • 02

    Замісити круте тісто з борошна, квасолевого пюре, яйця і води. Також додати сіль.

  • 03

    Розкчати тісто товщиною 3 мм. і поділити на квадратики. Затиснути квардратики по середині, щоб вийшли бантики.

  • 04

    Утворені бантики викласти на посипану борошном тацю і підсушити близько години. Відварити бантики до готовності.