Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Мандариновий мокко з льодом
Мандариновий мокко з льодом

Мандариновий мокко з льодом

Під словом «мокко» мається на увазі кавовий напій, приготований на основі еспрессо з додаванням спіненого молока, шоколадного сиропу, покритий шапкою збитих вершків. Все це надає напою приємного шоколадно-вершкового смаку. Так роблять мокко в ресторанах. Ми ж вам хочемо запропонувати приготувати трохи нестандартний мокко, але набагато смачніший, ніж той який подають в ресторанах. Перша відмінність - це те, що ми будемо робити напій не на основі еспрессо, а будемо використовувати мелену каву. А по-друге ми додамо сюди мандариновий сік. Приготувавши такий напій своїм рідним і друзям, ви будете постійно отримувати замовлення від них на його приготування, так як мокко дійсно виходить дуже смачним.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Молоко — 2 ст.
  2. 2. Какао-порошок — 0,3 ст.
  3. 3. Цукор — 0,3 ст.
  4. 4. Кава мелена — 1 ст. л.
  5. 5. Кориця мелена — 0,5 ч. л.
  6. 6. Горіх мускатний мелений — 0,3 ч. л.
  7. 7. Мандарини — 3 шт.
  8. 8. Вершки 35% — 0,3 ст.

Етапи готування

  1. Вилити молоко в ємність. Додати какао-порошок, цукор, каву, всипати корицю і мускатний горіх. Вичавити сік із мандарин, влити в загальну суміш.

  2. Поставити на вогонь ємність, нагрівати, суміш не повинна закипіти. Змішувати до загустіння, протягом 6 хвилин.

  3. Заповнити келихи льодом, вилити каву з ємності, влити вершки. Прикрасити шматочком мандарина.