Давно відомо, що страви, приготовлені в мультиварці, мають ряд переваг. По-перше, всі інгредієнти кожної страви, яку ви приготуєте в мультиваркці, будуть такими ж корисними, як і в сирому вигляді. По-друге, це значно економить ваш час. Адже ви можете навіть поставити пиріг випікатися на ніч, а вранці матимете смачні солодощі до сніданку. Не потрібно постійно стежити, чи не пригорить страва, чи все в порядку. Мультиварка все зробить за вас. А тим більше, якщо замісити тісто на мандариновий торт так легко і просто. З ним впорається навіть молода господиня. Через годину ви вже будете мати на столі смачний легкий домашній пиріг.
Відокремити білки від жовтків. Білки збити, жовтки розтерти з цукром. Борошно разом із розпушувачем просіяти в миску з жовтками. Постійно помішуючи влити мандариновий сік в миску з борошном, потім додати білки.
Обережно перемішати всю суміш. Викласти тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Готувати при температурі 120°С, в режимі "Мультикухар" 35 хвилин.
Витягнути з чаші мультиварки готовий торт, дати трохи охолонути, посипати зверху цукровою пудрою.