Манник – пиріг і тортик в одному образі. Все залежить від того, яким способом і з якими інгредієнтами його готувати. Але незмінним залишається одне: цей смачний десерт однаково люблять і дорослі, і діти. Не дивлячись на появу великої кількості нових рецептів випічки, манник як раніше вважається одним з традиційних російських пирогів, які найбільш часто готуються сучасними господинями. Як Ви зрозуміли, головним інгредієнтом манника виступає манна крупа (вона повністю замінює борошно). Завдяки цьому тісто виходить неймовірно ніжним, повітряним і тане в роті. Традиційно тісто для манника замішують на сметані, молоці або кефірі. Насолоджуйтеся і Ви цим простим у приготуванні, ароматним пирогом.
У сметану всипати манну крупу і цукор. Розмішати і додати розм'якшений маргарин. Додати яйця і збити суміш міксером до однорідного стану.
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.