Манна каша а-ля панна-котта
Кількість порцій - 2
Час приготування - 10 хв

Манна каша а-ля панна-котта

Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.

Інгредієнти

  • Манна крупа - 2 ст. л.
  • Молоко - 200 мл.
  • Цукор ванільний - 1 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Варення - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.

  • 02

    Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.

  • 03

    При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.