Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього. Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!
Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.
Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.
Маринувати 1 годину.