Маринад для курки
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Маринад для курки

Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього. Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

  • Iмбир - 1 ч. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • Олiя - 5 ст. л.
  • Сметана - 0,25 ст.
  • Горiх мускатний - 0,5 ч. л.
  • Сумiш перцiв - 0,5 ч. л.
  • Паприка - 0,5 ч. л.
  • Куркума - 0,5 ч. л.
  • Карi - 1 ч. л.
  • Сік лимона - 50 мл.
  • Сiль - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.

  • 02

    Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.

  • 03

    Маринувати 1 годину.