Маринад для свинини
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Маринад для свинини

Маринад для свинини - це особливий маринад і сьогодні ми розповімо, як його робити. Для кожного виду м'яса потрібно підібрати свій вид маринаду. Маринад додає м'ясу незвичайного смаку і яскравого аромату. М'ясо, мариноване в такому маринаді стає приємним на смак і надзвичайно м'яким і ніжним. Його волокна просто будуть танути у вас в роті. Маринад додає м'ясу особливої соковитості. Фруктовий оцет дуже добре розм'якшує м'ясо і надає йому особливого аромату. Приготування маринаду не займе у вас багато часу. Такий рецепт маринаду буде дуже актуальним в літню пору, коли сезон шашликів відкритий. Без цього маринаду шашлик не буде таким прекрасним.

Інгредієнти

  • Оцет натуральний фруктовий - 1 ст.
  • Вода - 1 ст.
  • Цибуля - 3 шт.
  • Сiль - 1 ч. л.
  • Цукор - 0,5 ч. л.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Перець мелений - 0,5 ч. л.
  • Перець горошком - 10 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Лук почистити і нашаткувати півкільцями.

  • 02

    Сіль і цукор розчинити у воді і додати оцет.

  • 03

    Потім додати перець і лавровий лист.

  • 04

    Ретельно перемішати. Маринувати свинину 2 години.