(044) 392-8552
Мармелад із червоної цибулі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 4 г

Мармелад із червоної цибулі

Представляємо вашій увазі рецепт дуже цікавого мармеладу. Такий мармелад дуже добре поєднується з м'ясними стравами, наприклад, з печінкою або з дичиною. Також він служить дуже хорошою намазкою на тостовий хліб. Мармелад відмінно поєднується з усіма видами сирів. Мармелад з червоної цибулі ідеальний для здорового харчування, тому що він неймовірно корисний. Червона цибуля також рекомендована для лікувального харчування при захворюваннях нирок. Вона добре очищує кишечник від хвороботворних мікроорганізмів. А міжнародний союз дієтологів визнав омолоджуючі властивості червоної цибулі. Мармелад зберігається дуже добре в скляній банці в холодильнику до 1-1,5 місяців.

Інгредієнти

  • Часник - 4 шт.
  • Цибуля червона - 2 кг.
  • Масло вершкове - 120 г.
  • Цукор - 150 г.
  • Вино червоне - 750 мл.
  • Оцет винний - 350 мл.
  • Віскі - 200 мл.
  • Олія оливкова - 4 ст. л.
  • Кориця - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Банки з кришками простерилізувати. Цибулю очистити, розрізати навпіл, тонко нарізати. Часник очистити, подрібнити.

  • 02

    Розігріти сковороду на сильному вогні, влити олію, додати цибулю і часник. Перемішати.

  • 03

    Зменшити вогонь, додати цукор, сіль і перець. Додати 2 ст. л. води. Тушкувати цибулю 40-50 хвилин, в сковороді без кришки.

  • 04

    Додати оцет, вино і віскі, тушкувати 25-30 хвилин, постійно змішувати. Додати прянощі.

  • 05

    Готовий мармелад розлити по банках, остудити, поставити в холодильник.

Товар додано до кошику