Маршмеллоу
Кількість порцій - 12
Час приготування - 20 хв

Маршмеллоу

Сьогодні ми вас навчимо готувати маршмеллоу. Маршмеллоу - це вид солодощів, які дуже сподобаються вашим малюкам. Вони будуть в захваті від цих різнобарвних, солоденьких кульок. Маршмеллоу не дуже довго готуються. Усього лише двадцять хвилин вашого часу, а скільки захоплення буде у ваших діточок. Маршмеллоу люблять і дорослі. У домашніх умовах можна приготувати маршмеллоу будь-якого кольору і будь-якої форми. Можна купити дуже вигадливі формочки для маршмеллоу і цим ви порадуєте своїх діточок. Адже вони дуже люблять щось незвичайне і нове. Дрібні шматочки маршмеллоу також можна використовувати в якості прикраси десертів, морозива або тортів.

Інгредієнти

  • Вода - 60 мл.
  • Сироп кукурудзяний (можна замінити цукровим сиропом) - 60 мл.
  • Цукор - 170 г.
  • Білок (яєчний) - 2 шт.
  • Желатин - 1 ст. л.
  • Ваніль (екстракт) - 1/4 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Збити білки до легких піків.

  • 02

    Желатин замочити в 2 ст. л. води.

  • 03

    У воду додати кукурудзяний сироп і цукор. Кип'ятити декілька хвилин.

  • 04

    Сироп зняти з вогню, додати желатин і добре перемішати.

  • 05

    Додати трохи охолодженний сироп і ванільний екстракт до білків і збити до твердих піків.

  • 06

    Розлити у форми. Остудити.