Сьогодні ми вас навчимо готувати маршмеллоу. Маршмеллоу - це вид солодощів, які дуже сподобаються вашим малюкам. Вони будуть в захваті від цих різнобарвних, солоденьких кульок. Маршмеллоу не дуже довго готуються. Усього лише двадцять хвилин вашого часу, а скільки захоплення буде у ваших діточок. Маршмеллоу люблять і дорослі. У домашніх умовах можна приготувати маршмеллоу будь-якого кольору і будь-якої форми. Можна купити дуже вигадливі формочки для маршмеллоу і цим ви порадуєте своїх діточок. Адже вони дуже люблять щось незвичайне і нове. Дрібні шматочки маршмеллоу також можна використовувати в якості прикраси десертів, морозива або тортів.
Збити білки до легких піків.
Желатин замочити в 2 ст. л. води.
У воду додати кукурудзяний сироп і цукор. Кип'ятити декілька хвилин.
Сироп зняти з вогню, додати желатин і добре перемішати.
Додати трохи охолодженний сироп і ванільний екстракт до білків і збити до твердих піків.
Розлити у форми. Остудити.