Пюре з зеленого горошку з пармезаном
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Пюре з зеленого горошку з пармезаном

Хочете здивувати своїх близьких сьогодні? Якщо, так тоді приготуйте їм на обід або на вечерю прекрасну яскраву цікаву і неймовірно смачну страву - це пюре з зеленого горошку з пармезаном. Така страва відмінно прикрасить будь-який сумний стіл. Адже, ви тільки подивіться на його яскравий життєствердний зелений колір. Такий колір кого завгодно розвеселить і підніме настрій. Колір якось по-літньому виглядає. Тому, коли на дворі сіра осінь або сумна холодна зима обов'язково варто приготувати таке чудове пюре. І не тільки чудове, смачне, але і неймовірно корисне. У горошку міститься каротин, вітаміни А, С, Н і групи В. Горошок також багатий корисними мінералами і найбільше в ньому кальцію, сірки, магнію, заліза, фосфору, калію.

Інгредієнти

  • Заморожений горошок - 300 г.
  • Сир Пармезан - 50 г.
  • Сметана - 550 г.
  • Часник - 1 зубчик.
  • Гілочки м'яти - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Заморожений горошок покласти в каструлю і залити водою. Каструлю поставити на вогонь і додати до неї очищений зубчик часнику.

  • 02

    Горошок відварити до готовності і після чого відкинути на друшляк, щоб вся вода стекла.

  • 03

    Поки вода стікає, натерти сир на дрібній тертці.

  • 04

    Скласти горошок, сметану, сир і м'яту в чашку для блендера, посолити за смаком і ретельно перемішати до однорідного пюре.

  • 05

    Подавати пюре можна як гарнір до м'ясних або рибних страв.