М'ясо по-японськи
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 10 хв

М'ясо по-японськи

Яка ж принада їсти м'ясо з японським присмаком. Процес поїдання такого соковитого, дивовижно ароматного і м'якого м'яса принесе вам неземне задоволення. І ви зможете насолодитися ним у себе вдома, уважно прочитавши наш рецепт, придбавши потрібні продукти і приготувавши дивовижну страву "м'ясо по-японськи". Адже ви тільки уявіть, як будуть заінтриговані ваші близькі, рідні чи друзі, почувши який сюрприз ви їм підготували на обід. М'ясо по-японськи - це м'ясо, приготоване з японськими особливостями. Цю страву можна поєднати з якимось гарніром або можна обійтися без нього. Можете доповнити також страву зеленню за бажанням.

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Капуста - 1 шт.
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Кунжут - 20 г.
  • Соєвий соус - 20 мл.
  • Олія соняшникова - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Підготувати м'ясо, тобто помити його, залити мінеральною водою та поставити в холодне місце.

  • 02

    М'ясо нарізати шматочками. Цибулю порізати кільцями та капусту тоненькими смужками, потім посолити та злегка віджати. Перець також порізати соломкою.

  • 03

    Змішати масло та соєвий соус, довести до кипіння. Додати м'ясо та смажити до коричневої шкірочки.

  • 04

    Додати потім цибулю та після неї кунжут та болгарський перець.

  • 05

    Коли перець прожариться, зменшити вогонь та жарити до готовності капусти.