М'ясне рагу
Кількість порцій - 4
Час приготування - 2 г

М'ясне рагу

Цікавий і простий рецепт всім відомого рагу з м'ясом і овочами. Звичайне рагу досить дієтичне - до нього входять лише тушковані овочі. М'ясо ж робить страву більш поживною і соковитою. Надає їй приємний смак. Ви можете взяти будь-яке м'ясо, яке вам більше подобається, чи то свинина, чи курка. Головне - перед подачею на стіл можна страву прикрасити зеленню або додати трохи сметани, ну або те, що ви більше любите. З цією стравою можна добре експериментувати, намагаючись знайти найсмачніший варіант саме для вас. Головне, що в будь-якому варіанті страва виходить дуже смачною. І підійде для прекрасної сімейної вечері або ж обіду.

Інгредієнти

  • М'ясо - 2 кг.
  • Капуста білокачанна - 500 г.
  • Картопля - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 240 г.
  • Часник - 50 г.
  • Морква - 80 г.
  • Перець болгарський - 500 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Рослинна олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати кубиками, додати сіль, перець і покласти в сковороду. Залити м'ясо водою і тушкувати до готовності. Капусту нарізати соломкою. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками.

  • 02

    Розігріти на сковороді олію, обсмажити капусту і картоплю. Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати скибочками. Обсмажити моркву, часник і цибулю, а потім додати води і тушкувати до готовності моркви.

  • 03

    З'єднати всі овочі з м'ясом і покласти в сотейник. Залити чверть склянки води і протушкувати рагу близько 10 хвилин.