Мексиканський лимонад
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Мексиканський лимонад

Лимонад - це прохолоджуючий безалкогольний напій, що чудово втамовує спрагу. Варіантів приготування лимонаду існує дуже багато. Мексиканський лимонад - освіжаючий, смачний, корисний і простий у приготуванні напій зі свіжих фруктів (ківі і винограду) з додаванням яблучного соку. Можна використовувати для приготування цього лимонаду як покупний яблучний сік, так і свіжовичавлений. У мексиканського лимонаду дуже приємний смак. Якщо прикрасити стаканчики з приготованим лимонадом виноградинами і кружечками ківі, вони чудово будуть виглядати на святковому столі.

Інгредієнти

  • Яблучний сік - 400 мл.
  • Ківі - 1 шт.
  • Виноград зелений (без кісточок) - 25 ягід
  • Лід - 200 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Ківі добре вимити і очистити від шкірки.

  • 02

    Виноград також добре вимити.

  • 03

    Ківі порізати на невеликі шматочки. Потім скласти шматочки ківі і ягоди винограду в чашу для блендера і перебити їх до однорідного стану.

  • 04

    Далі в чашу влити яблучний сік і знову все збити блендером.

  • 05

    Лід краще подрібнити і насипати його у склянки. Потім в ці склянки вилити лимонад з чаші і перемішати ложкою.