Мексиканський шоколадный кекс
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Мексиканський шоколадный кекс

Мексиканські пристрасті відомі у всьому світі. Хочете, щоб у вашому домі сьогодні вирували спекотні мексиканські пристрасті? Звичайно в хорошому сенсі цього слова, а ви що подумали? Тоді пропонуємо вашій увазі цей прекрасний смачний мексиканський шоколадний кекс. Мексиканці - люди гарячі, наш кекс сьогодні буде точно таким же, для цього ми додамо в тісто трохи червоного перцю. Він трохи підбадьорить наш кекс і він стане трохи пустотливо гостреньким. Але ви не лякайтеся в рецепті вказано таку кількість перцю, яка не буде з вас вичавлювати сльозу, а тільки трохи додасть пікантності даному десерту. Тому порадуйте сьогодні домочадців пікантним десертом - вони будуть у захваті.

Інгредієнти

  • Борошно - 1, 5 ст.
  • Цукор - 1 ст.
  • Какао-порошок - 180 г.
  • Кориця - 2 ч. л.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Мелений перець чилі - 1/4 ч. л.
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Рафінована олія - 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет - 1 ст. л.
  • Ваніль - 2 г.
  • Вода - 270 мл.
  • Цукрова пудра - 1/2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    З'єднати борошно, цукор, розпушувач. Додати 105 г. какао-порошку, корицю, мелений перець чилі, сіль, рафіновану олію, бальзамічний оцет, ваніль і воду. Ретельно перемішати.

  • 02

    Випікати у формі, змащеній маслом 30 хвилин при температурі 180°С.

  • 03

    Для глазурі змішати цукрову пудру, 75 г. какао-порошку і 10 мл. води.

  • 04

    Коли пиріг охолоне, полити його глазур'ю.