Мексиканський рисовий салат
Кількість порцій - 6
Час приготування - 25 хв

Мексиканський рисовий салат

Історія сучасної кухні Мексики налічує порядком більше тридцяти століть і зберігає в собі чимало смачних кулінарних секретів. Перш за все, мексиканська кухня – унікальне поєднання кулінарних традицій місцевих жителів – ацтеків і неповторного колориту іспанських завойовників. На перший погляд національні мексиканські страви можуть Вам здатися досить дивними, а інгредієнти зовсім не сумісними, але, спробувавши навіть найпростіший салатик, Ви по-справжньому полюбите цю дивовижну кухню. Пропонуємо приготувати мексиканський рисовий салат. Яскравий зовнішній вигляд, екзотичний пікантний смак і цікаве поєднання продуктів порадує всіх любителів неординарних страв.

Інгредієнти

  • Рис - 200 г.
  • Перець болгарський - 50 г.
  • Кукурудза - 200 г.
  • Томатна паста - 10 г.
  • Зелень - 50 г.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рис відварити в підсоленій воді до готовності. З кукурудзи злити рідину. Перець помити і нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Змішати оливкову олію з томатною пастою і сіллю. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.