Мексиканська тортілья
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Мексиканська тортілья

Тортілья - це тонкий коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Ці коржі в мексиканській кухні є основою для багатьох страв. Наприклад, згорнуті в рулет тортильї з різними начинками подаються, як окремі страви. Мучна тортилья - це один з видів мексиканського хліба. І своїм зовнішнім виглядом вона більше схожа на коржик. Сьогодні ми навчимо вас готувати мексиканський хліб - мексиканську тортилью. Їх можна заготовити багато, так як тортильї можна досить довго зберігати в холодильнику. Можна придумати багато закусок з тортильї або використовувати ці коржі замість хліба. Ми приготуємо мексиканську тортилью на пшеничному борошні. Таким чином ви можете використовувати її, наприклад, для приготування буріто.

Інгредієнти

  • Вода - 200 мл.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Борошно - 600 г.
  • Сіль - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Потрібно висипати борошно на стіл. У борошно додати масло і сіль.

  • 02

    Далі потрібно перетерти суміш у дрібну крихту. Потім потроху вливати гарячу воду і вмішувати її в тісто.

  • 03

    Тісту потрібно трохи полежати. Необхідно залишити його на 30 хвилин під плівкою.

  • 04

    Потім тісто розділити на коржі і розкачати тонкі пласти.

  • 05

    Нагріти сковороду і смажити коржики (масло додавати не потрібно) по 2 хвилини з кожного боку.