Для кулінара хороший шматок м'яса майже як чистий аркуш для письменника: дивишся і ламаєш голову, що б такого з нього створити. Хотілося б, щоб у результаті вийшов якщо не шедевр, то хоча б ситний обід. Пропонуємо позбутись творчих терзань і все спростити. Берете такі елементарні інгредієнти, як морквина і цибулина, і дотримуєтесь нашого рецепту. На гарнір добре подати рисову локшину, з нею страва буде більш оригінальною, хоча цілком можна використовувати і щось звичніше - картоплю, макарони або рис.
Цибулю дрібно поріжте.
Моркву натріть на середній терці.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.
Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.
Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.
Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).
Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.
Зелену цибулю дрібно поріжте.
Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.
Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.