Молочно-кавове желе
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Молочно-кавове желе

Желе стало відомо на весь світ завдяки французам. Желе - це смак дитинства. Думаємо, всі любили його за приємний фруктовий смак і незвичайну форму. Зараз ми хочемо запропонувати вам щось інше - це молочно-кавове желе. По-перше, в ньому розкривається зовсім новий смак молока і кави. По-друге, щоб приготувати його, потрібно творчо підійти до процесу, тому що потрібно змішати в одному келиху різні кольори. У підсумку ви отримаєте дуже смачний і приємний десерт, який можна подавати наприкінці романтичної вечері.

Інгредієнти

  • Желатин - 1 упаковка
  • Молоко - 150 г.
  • Кофе - 1 стІк
  • Ванільний цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Молоко нагріти і додати в нього желатин, можна додати цукор за смаком.

  • 02

    Каву заварити окропом і також додати в нього желатин. У ємність по черзі наливати молочну і кавову суміш, поставити в холодильник для застигання.