Молочна мастика
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Молочна мастика

Мастика - це кулінарний "пластилін", використовуваний для оформлення тортів, тістечок, кексів, а також для виготовлення прикрас для цих самих виробів. Вироби, прикрашені мастикою, стають справжніми витворами мистецтва. Склад мастики може бути найрізноманітніший, однак цукрова пудра є незмінним компонентом мастики. Мастика - це ще й дуже смачний і солодкий "пластилін". Існує безліч рецептів мастик. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати молочну мастику. Вона вважається найлегшою у своєму приготуванні.

Інгредієнти

  • Згущене молоко - 200 г.
  • Сухе молоко - 160 г.
  • Цукрова пудра - 160 г.
  • Лимонний сік - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    У згущене молоко додати лимонний сік, перемішати.

  • 02

    Сухе молоко з'єднати з пудрою і просіяти. У суху суміш потроху додавати згущене молоко, постійно розмішуючи.

  • 03

    Готову мастику загорнути в пакет і помістити в холодильник. Щоб надати мастиці аромат і колір, можна змішати її з ароматизатором або сухим харчовим барвником.