Безе - це французький десерт. Слово "безе" походить від французького "baiser", що означає поцілунок. Дійсно за смаком безе нагадує чимось поцілунок, воно таке ж легке, солодке і приємне. Безе зазвичай роблять зі збитих з цукром і запечених яєчних білків. Існують різні рецепти приготування безе і вони дуже гарні кожен по-своєму. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати мигдальне безе. Готується воно неймовірно швидко, легко і просто. У підсумку при мінімумі витрачених сил та енергії на виході ви будете мати приголомшливу солодку страву. Приготуйте таку страву до вечірнього сімейного чаювання і ви отримаєте максимум задоволення.
Мигдаль перемолоти в блендері в порошок, викласти в миску, додати ванілін і корицю. Перемішати.
Білки збити в міцну піну. Додати білки до суміші мигдалю, обережно перемішати до однорідної маси.
На деко викласти тісто ложкою, поставити в духовку розігріту до 160°C, випікати до ніжно-коричневого кольору.