Мигдальне безе
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Мигдальне безе

Безе - це французький десерт. Слово "безе" походить від французького "baiser", що означає поцілунок. Дійсно за смаком безе нагадує чимось поцілунок, воно таке ж легке, солодке і приємне. Безе зазвичай роблять зі збитих з цукром і запечених яєчних білків. Існують різні рецепти приготування безе і вони дуже гарні кожен по-своєму. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати мигдальне безе. Готується воно неймовірно швидко, легко і просто. У підсумку при мінімумі витрачених сил та енергії на виході ви будете мати приголомшливу солодку страву. Приготуйте таку страву до вечірнього сімейного чаювання і ви отримаєте максимум задоволення.

Інгредієнти

  • Мигдаль - 200 г.
  • Білок яєчний - 4 шт.
  • Кориця мелена - 10 г.
  • Ванілін - 5 г.

Етапи приготування

  • 01

    Мигдаль перемолоти в блендері в порошок, викласти в миску, додати ванілін і корицю. Перемішати.

  • 02

    Білки збити в міцну піну. Додати білки до суміші мигдалю, обережно перемішати до однорідної маси.

  • 03

    На деко викласти тісто ложкою, поставити в духовку розігріту до 160°C, випікати до ніжно-коричневого кольору.