(044) 392-8552
Мінестроне з куркою
Кількість порцій - 5
Час приготування - 55 хв

Мінестроне з куркою

Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп. По-перше він дуже густий, тому ви можете навіть не намагатися приготувати що-небудь на друге. По-друге він дуже корисний, тому що містить в собі безліч різних інгредієнтів, які й забезпечать різноманітність мікроелементів. А по-третє - це ж суп «другого» дня. Так, що якщо немає часу можете спокійно готувати його заздалегідь на три дні вперед - всі ваші будуть задоволені.

Інгредієнти

  • Курячий бульйон - 1 л.
  • Дрібні макарони - 100 г.
  • Пармезан - за смаком
  • Куряче філе - 1 шт.
  • Петрушка - 2 ст. л.
  • Горох (заморожений) - 400 г.
  • Помідори - 400 г.
  • Селера - 2 стебла
  • Морква - 1 шт.
  • Подрібнений часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 шт.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.
  • Вода - 1 стакан

Етапи приготування

  • 01

    Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.

  • 02

    Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.

  • 03

    Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.

  • 04

    Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.

Товар додано до кошику