Міні-піци
Кількість порцій - 4
Час приготування - 55 хв

Міні-піци

Багато хто побоюється готувати дріжджове тісто через те, що воно може вийти не таким, як треба за рецептом. Але повірте, що все не так складно, як здається на перший погляд. Головне - це строго дотримуватися рецепту і додати трохи терпіння. Тоді ви отримаєте найсмачнішу випічку. У нашому випадку ми пропонуємо вам зробити невеликі піци з дріжджового тіста. Як у будь-якому іншому рецепті піци, ви можете варіювати начинку, додавати те, що вам більше подобається, і прибирати ті інгредієнти, які ви не любите. Або можна, наприклад, зробити кілька штучок з різною начинкою, щоб запропонувати своїм гостям різноманітність!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 300 г.
  • Орегано - 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі - 2 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Паста томатна - 2 ст. л.
  • Шинка - 20 г.
  • Йогурт - 2 ст. л.
  • Цукор - 0,5 ч. л.
  • Сир моцарела - 2 ст. л.
  • Рукола - за смаком
  • Олыя оливкова - за смаком
  • Часник - 1 зуб.

Етапи приготування

  • 01

    Просіяти пшеничне борошно в миску, додати дріжджі, цукор і сіль. Перемішати, зробити в центрі заглиблення і додати 125 мл., води і йогурт. Добре перемішати. Викласти на посипану борошном поверхню і вимішувати 5 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, поки воно не збільшиться в розмірі в 2 рази.

  • 02

    Розігріти духовку до 200ᵒC. Розділити тісто на 4 порції. Кожну порцію розкачати на кружки. Викласти на деко.

  • 03

    Змішати томатну пасту, подрібнений часник, орегано і 1 столову ложку води. Намасти соусом тісто, зверху посипати нарізаною шинкою і натертою моцарелою. Випікати 15 хвилин до золотистих країв піци. Перед подачею посипати нарізаною руколою і збризнути оливковою олією.