Мінтай по-арабськи в мультиварці
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Мінтай по-арабськи в мультиварці

Прийшовши додому після роботи дуже хочеться відпочити, але ні як не возитися біля плити. Знайомі з такою ситуацією? Тоді цей рецепт для вас. Мультиварка - кухонний помічник сучасних господинь і рибне філе пропонуємо приготувати саме в цьому кухонному пристосуванні. Швидко і дуже просто, те, що нам треба! Рибу очищати вам не доведеться, у страві використовується вже готове філе, тому його тільки нарізаємо. З овочами теж все просто: помити і нарізати. Укласти усі інгредієнти в мультиварку і натисненням кнопки "тушкувати" диво-техніка готує вам соковиту і смачну страву. Залишається усього лише насолодитися корисним обідом, а може ще і вечерею.

Інгредієнти

  • Мінтай (філе) - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Гострий перець - 1/2 шт.
  • Лавровий лист - 4 шт.
  • Консервовані томати - 250 г.
  • Олія - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    В першу чергу підготувати овочі. Цибулю і моркву очистити і нарізати кружечками. Перець вимити, видалити зерна і нарізати кільцями.

  • 02

    Обмите філе мінтаю нарізати на шматки. Викласти в чашу мультиварки половину нарізаної риби, половину овочів і 2 лаврових листа. Потім викласти наступний шар риби, овочів і лаврове листя. Встановити режим "Мультикухар", температуру 160°C.

  • 03

    Томати протерти через сито. Додати олії, цукор і сіль. Залити сумішшю рибу і готувати 15 хвилин.