Цигани завжди асоціюються у нас з піснями та запальними танцями. Мало хто знає, що вони вміють не тільки вміло танцювати, а й готувати. Основою багатьох страв циганської кухні є м'ясо. Його смажать на чавунній сковороді, тушкують із зеленню, овочами, обсмажують на вогнищі, як шашлик, готують з м'яса фарш, яким наповнюють традиційні коржі або перець. Поспішаємо поділиться одним з найулюбленіших рецептів цього народу - "М'ясо по-циганськи". Для приготування знадобитися яловичина або баранина, і, звичайно, насолоджуватися улюбленим напоєм циган потрібно тільки з вином. Сподіваємося, що ця страва стане такою ж улюбленою і для вас!
М'ясо (яловиче) нарізати маленькими шматками і пропустити один раз через м'ясорубку. Можна також дрібно нашаткувати ножем до отримання фаршу.
Дуже дрібно нарізати часник. Потім уздовж розрізати лимон і видавити руками сік (можна викоритати соковижималку).
Фарш посолити, поперчити і полити оливковою олією. Додати часник і добре перемішати.
Сформувати з фаршу кругляші й викласти в ємність. Залити лимонним соком. Закрити кришкою, помістити в холодильник на ніч. Наступного дня м'ясо готове до вживання.