Існує чимало варіантів подачі м'яса. Оригінальна і, в той же час, незвичайна комбінація м'яса з яблуками і класичним сидром поєднує ця страва. До її багатого смаку підійде абсолютно будь-який гарнір, навіть самий звичайний. Так, цей м'ясний рецепт здатний прикрасити і доповнити просте кулінарне творіння. Унікальний напій (сидр) містить речовину танін, який корисний для травлення, і моментально підвищує апетит і настрій. Сподіваємося, що і ця страва подарує вам масу задоволення. Чекати довго не доведеться, заздалегідь приготуйте всі інгредієнти і займіться іншими справами, поки м'ясо буде готуватися в духовці.
Свиняче філе посолити, змастити чорним перцем і обсмажити на вершковому маслі.
Яблука очистити, видалити серцевину. Фрукт, що залишився, нарізати маленькими кубиками. Потім очистити цибулю і нарізати півкільцями.
Обсмажене філе викласти. У м'ясний сік, що утворився, всипати нарізану цибулю і яблуко. Посолити і поперчити, а після обсмажити.
Через 3 хвилини, влити в суміш пляшку сидру, викласти зверху м'ясо. Готувати під закритою кришкою в розігрітій до 180ºС духовці, приблизно 60 хвилин.
В цей час перекласти у блендер вміст ємності, де готувалося м'ясо: яблука і цибулю в сидрі. Перемолоти. Полити соусом готове м'ясо. М'ясо в сидрі готове!