Молочний суп чупе по-аргентинськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Молочний суп чупе по-аргентинськи

Аргентинська кухня відрізняється значним впливом європейської кухні. Вона поєднує риси італійської та іспанської кухні і індіанських страв. Хоча вона має свої значні особливості. В аргентинській кухні немало екзотичних страв. Адже, це й не дивно. Аргентина країна далека і там є свої місцеві екзотичні продукти. Але є в Аргентині чимало страв із значним впливом європейської кухні, як ми вже й говорили вище. Сьогодні ми вам представляємо одну з них. Молочний суп чупе по-аргентинськи не має чіткої історії та дати виникнення. Ясно лише одне, такий заморський аргентинський суп готується зі звичних усіма нами інгредієнтів. Спробуйте приготувати його - вийде цікаво, смачно і поживно.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Картопля - 6 шт.
  • Молоко - 1 л.
  • Кукурудза консервована - 200 г.
  • Сир твердий - 200 г.
  • Жовток яєчний - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла, висипати подрібнену цибулю, обсмажити.

  • 02

    Картоплю нарізати кубиками, висипати в каструлю, додати обсмажену цибулю, залити киплячою водою, так, щоб вода покрила інгредієнти в каструлі, поставити на середній вогонь.

  • 03

    По закінченню 15 хвилин влити кипляче молоко, додати кукурудзу і нарізаний кубиками сир. Варити 5 хвилин. Зняти з вогню, влити жовтки, перемішувати протягом 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень для прикраси.