Аргентинська кухня відрізняється значним впливом європейської кухні. Вона поєднує риси італійської та іспанської кухні і індіанських страв. Хоча вона має свої значні особливості. В аргентинській кухні немало екзотичних страв. Адже, це й не дивно. Аргентина країна далека і там є свої місцеві екзотичні продукти. Але є в Аргентині чимало страв із значним впливом європейської кухні, як ми вже й говорили вище. Сьогодні ми вам представляємо одну з них. Молочний суп чупе по-аргентинськи не має чіткої історії та дати виникнення. Ясно лише одне, такий заморський аргентинський суп готується зі звичних усіма нами інгредієнтів. Спробуйте приготувати його - вийде цікаво, смачно і поживно.
Розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла, висипати подрібнену цибулю, обсмажити.
Картоплю нарізати кубиками, висипати в каструлю, додати обсмажену цибулю, залити киплячою водою, так, щоб вода покрила інгредієнти в каструлі, поставити на середній вогонь.
По закінченню 15 хвилин влити кипляче молоко, додати кукурудзу і нарізаний кубиками сир. Варити 5 хвилин. Зняти з вогню, влити жовтки, перемішувати протягом 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень для прикраси.