Молочні коржі для торта
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Молочні коржі для торта

Рецепти коржів для тортів завжди повинні бути під рукою у кожної господині. Невідомо, коли можуть до вас нагрянути гості, або ж вам просто захочеться побалувати своїх рідних. А зробити це за допомогою смачного торта з молочних коржів дуже просто. До того ж вони робляться дуже просто і легко. Ви можете не боятися, впораєтеся ви з ними чи ні. До молочних коржам також підійде будь-який крем, навіть самий звичайний, заварний. Торт можна прикрасити горішками або сухофруктами - за вашим смаком. У будь-якому випадку рецепт молочних коржів врятує вас в будь-яких ситуаціях, які можуть трапиться. І порадує ваших гостей смачними солодощами.

Інгредієнти

  • Борошно - 400 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Маргарин - 100 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Молоко - 70  г.
  • Сода - 2 г.
  • Ваніль - щіпка

Етапи приготування

  • 01

    Молоко нагріти, додати цукор. Потім суміш потрібно остудити.

  • 02

    Далі в суміш додати нарізаний кубиками маргарин, яйце і ваніль.

  • 03

    Замісити тісто. Потім розкачати тісто завтовшки 7-8 мм. і вирізати тарілкою великий корж.

  • 04

    Потім корж поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 180°С.