Хрусткий мавританський салат
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Хрусткий мавританський салат

Знайомитися із стравами різних країн і навіть континентів ніколи не пізно. Адже кухня кожного народу має свою відмінну рису. У когось це гострі приправи. У інших - практично всі страви з м'яса. Сьогодні ж ми хочемо вас познайомити із стравою народу Північної Африки. Мавританія - це древня країна з такою ж культурою. Напевно і цей салат з'явився і став популярним в цій країні достатньо давно. Особливістю його є те, що не треба нічого використовувати для заправки салату (ні масло, ні що-небудь інше). Тільки сіль і перець. А ось незвичайний мікс всіх інгредієнтів, що представлені в рецепті приємно здивує вас і ваших гостей.

Інгредієнти

  • Морква - 300 г.
  • Редиска - 150 г.
  • Яблука - 2 шт.
  • Петрушка - за смаком
  • Морська сіль - за смаком
  • Мелений перець - за смаком
  • Насіння кунжуту - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Моркву очистити, нарізати тонкою соломкою, редиску нарізати скибочками.

  • 02

    Яблука розрізати на четвертинки, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками.

  • 03

    Петрушку дрібно нарізати, кунжут злегка прожарити.

  • 04

    Скласти всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, посипати кунжутом.