Знайомитися із стравами різних країн і навіть континентів ніколи не пізно. Адже кухня кожного народу має свою відмінну рису. У когось це гострі приправи. У інших - практично всі страви з м'яса. Сьогодні ж ми хочемо вас познайомити із стравою народу Північної Африки. Мавританія - це древня країна з такою ж культурою. Напевно і цей салат з'явився і став популярним в цій країні достатньо давно. Особливістю його є те, що не треба нічого використовувати для заправки салату (ні масло, ні що-небудь інше). Тільки сіль і перець. А ось незвичайний мікс всіх інгредієнтів, що представлені в рецепті приємно здивує вас і ваших гостей.
Моркву очистити, нарізати тонкою соломкою, редиску нарізати скибочками.
Яблука розрізати на четвертинки, видалити серцевину, нарізати тонкими скибочками.
Петрушку дрібно нарізати, кунжут злегка прожарити.
Скласти всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, посипати кунжутом.