Морквяний салат із крабовими паличками - смачна, нескладна в приготуванні страва. Інгредієнти цього салату прості і доступні. Поєднання моркви, крабових паличок і яєць досить гармонійно. Наявність у салаті подрібненого часнику додасть страві пікантності. Хочеться акцентувати увагу на дуже корисному інгредієнті цього салату - моркві. Цей коренеплід відрізняється багатющим вітамінним набором. Це вітамін А, майже всі вітаміни групи В, каротин, вітаміни С, Е, К, РР. Моркву просто необхідно включати в свій раціон. А чи буде це сьогодні морква, морквяний сік, морквяна випічка або морквяний салат - вирішуйте самі.
Моркву очистити, натерти на тертці, викласти в миску. Яйця відварити.
Натерти яйця і крабові палички на тертці. Часник подрібнити.
Всі інгредієнти змішати в мисці, заправити майонезом.